Harde lockdown tijdens Corona crisis (covid19)

Op 14 december 2020 werd Nederland toegesproken door Minister President Rutte. Hij hield de toespraak vanuit het Torentje in Den Haag om zijn verhaal kracht bij te zetten.Waar de meesten al het vermoeden hadden dat er een hardere lockdown zou worden aangekondigd, werd dit werklijkheid. De meeste winkels / detailhandels sluiten, scholen sluiten en iedereen wordt opgeroepen om nog meer thuis te werken en zo min mogelijk verkeersbewegingen te maken. De feestdagen en kerstvakantie zien er rigoureus anders uit voor de meesten. Met elkaar afleiding zoeken en het alsnog gezellig maken is het beste dat we met zijn allen kunnen doen. Hoe leuk is het dan om met elkaar de uitdaging aan te gaan, opdrachten te vervullen en proberen om die eindstreep: de ontsnapping te halen... binnen het uur. Maar liefst 60 minuten met of tegen elkaar strijden om natuurlijk voor die erevermelding te gaan: de ranking op de beginpagina.

Lees meer »

Reserveren escaperoom tijdens kerstvakantie

De reserveringen rondom de feestdagen en tijdens de kerstvakantie komen meer en meer binnen. We zijn een toename in het aantal aanvragen nu een harde lockdown aangekondigd is geworden op 14 december 2020. Wil jij ook graag nog een thema uit onze Skeeproem spelen? Opdrachten vervullen, slotjes verder komen, de uitdaging aangaan of juist samenwerking voor die snelle tijd en een vermelding in de ranking? Geef je dan snel op, want er is nog beperkte beschikbaarheid.

Lees meer »

Nieuwe gadgets thema triatlon

De nieuwe gadgets die we hebben ontvangen, zijn inmiddels geimplementeerd in een van de thema's van onze escaperooms. Dankzij de steeds weer veranderende opdrachten en nieuwe features en gadgets houden we het afwisselend. Het thema triatlon is, met de nieuwe gadgets, al een paar keer gespeeld en de reacties waren meer dan positief. We blijven nadenken over nog leukere en uitdagende opdrachten.

Lees meer »